De Probeertjes

De Probeertjes

Dé blog die allerlei recepten voor je uitprobeert

Over de Probeertjes

Wie ben ik?

Ik ben Rachelle. Ik ben 24 jaar oud en woon in de (voor mij) mooiste stad van Nederland: Rotterdam! Naast mijn baan bij een zorginstelling en mijn secretarisrol bij een lokale afdeling van stichting de Zonnebloem, houd ik me met veel verschillende dingen bezig, maar salsa dansen en koken hebben mijn hart gestolen.

Al sinds mijn negende ben ik aan het bakken en koken geslagen, soms met succes en soms met tegenslagen. Vooral nieuwe recepten uitproberen vind ik leuk. Ik ben dan ook vaak op zoek naar iets nieuws en lekkers om te maken.

Waarom de Probeertjes?

Er zijn tijdens mijn zoektocht tientallen websites die oppoppen als ik de naam van een gerecht intik, die mij allemaal willen vertellen hoe het gerecht klaargemaakt moet worden. Maar welke moet ik kiezen? Welke is het makkelijkst? Welke is foolproof? Welke is budgetvriendelijk? Kortom: keuzestress!

Voordat ik een keuze maak, bekijk ik ieder recept nauwkeurig en lees ik de berichten van anderen die het recept hebben geprobeerd. Tevergeefs, want deze zijn meestal tegenstijdig. En alsof dat nog niet genoeg is en ik eindelijk de keuze heb gemaakt, dan blijkt dat het recept niet altijd zo lekker is als ik had gehoopt of juist te ingewikkeld of valt de prijs van alle ingrediënten veel hoger uit. Bah! Zonde van de tijd en moeite.

Wat kun je verwachten?

In mijn blog ga ik recepten van websites uitproberen en vertel ik jou welke recepten de moeite waard zijn en welke absoluut niet (uiteraard geef ik je dan ook tips, zodat het wel lukt!). Ik ben dol op alle wereldkeukens, dus gegarandeerd dat ik een recept uitprobeer wat ook jij lekker gaat vinden.

Tot snel! Liefs, Rachel

Volg ons ook op social media

Laat een antwoord achter